Ogłoszenie

Nowe zasady których nie musieliście akceptować przy rejestracji ale was obowiązują

1.Ichi Konatsu ma zawsze racje , prawie zawsze więc mu tu nie podskakiwać bo ugryzie >.< !

2.Jeśli nie przepadasz za Yaoi bądź Yuri to co tu jeszcze robisz?

3.W postach nie piszemy mniej niż dwa zdania.

4.Gwałt molestowanie i tego typu rzeczy są dozwolone >:D

5.Za ciąże Admini nie odpowiadają xD

6.Nie zezwala się na kłótnie typu -"on mi zjadł banana T.T.-K*** to nie ja go zjadłem" jeśli chcecie to robić to powyżywajcię się na GG albo czymś takim.

7.Jeżeli dostałeś urazu podczas czytania niemoralnych rzeczy zawartych na tym że oto forum nie obwiniaj administratorów, moderatorów ani użytkowników ,gdyż sam się na to piszesz.

8 Za poważniejsze przestępstwa z tej listy grozi banowanie

• Index
  •  » Yuri
  •  » Początkujący-Nasze Ułomności

#21 2010-04-17 21:14:58

Alexis48

Moderator

Punktów :   

Re: Początkujący-Nasze Ułomności

Całując się tak namiętnie jak nigdy pociągnęłam Usi-chan która zaraz się wyglebała na Ishi, i przez to ugryzła mnie w język!!!
- Ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłła- pomyślałam przez łezki - ale i tak jest słodko... ^^
nie zważając na nic  zaczęła macać Usiaga leżącą na podłodze...

#22 2010-04-17 21:38:55

Ichi Konatsu

Administrator

Punktów :   

Gwałcac koleżanke poczułam jak przygniata mnie swoim lekkim ciałem Usagi i przez przypadek ugryzłam Saki-chan w język , usłyszała tylko głośny wrzask jęczącej z bolu dziewczyny
-Gomene
I przyłączyła się do macania Usagi. Zaczęła miętosić jej piersi ( Yay ale fajniusio ).Ugryzła ją leciutko w ucho potem zjechała językiem do szyi dziewczyny zostawiając malinkę , widziała lekki rumieniec na twarzy Usagi i zaczęła chichotać pod nosem,pozostawiła pole manewru Sakuyi
.- Reszte zostawiam tobie ide skoczyć po coś do picia bo zrobiło mi się gorąco też wam coś wezmę.
Zarzuciła coś na siebie poprawiła swoje długie włosy przekładając je na bok ramienia- Pa , za chwilke będe -powiedziała wysyłając całusa.

#23 2010-04-17 21:56:19

Usagi

Administrator

Punktów :   

Poczuła pociągnięcie i wylądowała na Ishi. Nim zdążyła cokolwiek zrobić Sa-chan dobrała się do niej, a potem Ishi.'Co to ma być z cyrk? One się czegoś nachlały czy jak?' Prawda na jej twarzy pojawiła się lekka czerwień, ale to dlatego, że było jej gorąco. W końcu zajmowały się nią dwie dziewczyny i to bez wymuszania. Czuła ciepłe ręce Sa-chan na swoim ciele, a także język tej drugiej na szyi. Przymrużyła oczka, gdy Ishi wstała i poszła po coś do picia.
-To co Sa-chan?-spojrzała na nią pytająco i wywracając ją, usidła na jej brzuchu. Nachyliła się nad nią i pocałowała namiętnie. Zdjęła przeszkadzający jej strój dziewczyny i delikatnie zaczęła masować jej piersi.'Są takie mięciutkie.' Uśmiechnęła się.
-Mogę?-spojrzała pytająco, mając nadzieję, że przyjaciółka wie o co chodzi. Postanowiła je nie gwałcić bez zgody. Czekając na odpowiedź powoli zjeżdżała rękoma niżej. Całowała jej szyje, robią malinki i także schodziła niżej. Uśmiechnęła się pod nosem.'Ale zabawa!'

#24 2010-04-17 22:05:11

Alexis48

Moderator

Punktów :   

-Dla mnie Ice Green Tea - odparłam I. - i nie musisz się spieszyć
Nagle poczułam niebiański dotyk Usi-chan która zdejmowała ze mnie ubranko i macała moje mięciusieńkie piersi
- Łiiiiiiiiiii - odparłam - możesz już myślałam że się o to nigdy nie zapytasz
<jak być wykorzystywana to na całego pomyślałam>
to uczucie ... nie da się go opisać ...

#25 2010-04-17 22:49:40

Ichi Konatsu

Administrator

Punktów :   

W SKLEPIE Z PIĆKIEM xD
-----------------------------------------

(Hmm co tu wybrać) pochyliła przy bladzie i spoglądała na szeroki wybór pićka (o dobra już wezmę Saki tą Ice Green Tea a sobie i Usagi sake oh yeah! x3) -Ohayo! Proszę to coś takie z alkocholem i Ice Tea
-podziękowała i wyszła słysząc od sprzedawcy zapraszamy ponownie(.Eh ta uprzejmość dla czego słyszy się ją w każdym sklepie?czy to nie jest nudzące powtarzając na około "miłego dnia" albo "zapraszamy ponownie"dla czego takie denne pytania chodzą mi po głowie?).Szła tak sobie machając siateczką z zakupem i śpiewając wlazł kotek na płotek..BRZDĘK, Ichi przywaliła siatką w słup latarni
- O.O......NIEEEEEE moje pićko T_T.Z nie chęcią zajrzała do reklamówki-
- Potłukły się butelki z Sake dobrze że ta herbatka mrożona była w puszce .Tiaa luz wrócę się.
Ichi pobiegła w stronę sklepu i poprosiła o sake,znów za sobą usłyszała "zapraszamy ponownie"
- Haaii- odpowiedziała grzecznie sprzedawcy ( a gdyby go tak zabić?).Dziewczyna idąc wolnym krokiem cały czas spoglądała na gwieździste niebo , wpatrywała się tak cały czas aż doszła z powrotem do dziewczyn otworzyła drzwi sklepu i weszła a na podłodze był ten sam widok molestujących się dziewczyn.
-Mwahaha patrzcie co mam-Rzuciła puszką z herbatką ta poszybowała w kierunku Saki uderzając ją w głowę.
-Łap xD
(ciekawe co by było gdybym rzuciła w Usagi butelką? *wyobrażenia Ichi* Niee ,baka nie chce mi się znowu wracać ^^)
-A dla nas Usag mam Sake łii-wzniosła buteleczkę w górę ku czci.

#26 2010-04-17 23:15:43

Usagi

Administrator

Punktów :   

Usłyszawszy pozwolenie jej dłonie powędrowały na sam dół brzucha. Zatrzymała je na chwilę.'Nie! Ale ona tego chce.' Powolutku weszła w nią jednym placem, później włożyła drugi. Poruszała nimi delikatnie, coby nie sprawić bólu dziewczynie. Słysząc cichy stęk, pocałowała ją, wpychając jej do ust swój język. Usagi czuła, że towarzyska dochodzi. Wyciągnęła paluszki i zlizała z nich śluz. Widziała jak koleżanka się rozpłynęła. Wzięła jej sutek do ust, by potem pojeździć językiem po jej płaskim brzuszku.
Ishi zdążyła już wrócić.
-O hej!-patrzyła jak puszka z herbatą ląduje na głowie przyjaciółki, nabijając jej guza-No i co Ty zrobiłaś?-spojrzała na nią gniewnie i pocałowała czule guza koleżanki. Wstała i zdjęła strój.'Bye bye maszkaro.' Założyła jakieś luźne cichy, które były na nią za duże.
-Sake powiadasz. Milutko!-pocałowała Ishi i wzięła od niej butelkę.-W czym by to wypić? Sa-chan żyj!-krzyknęła do dziewczyny leżącej na ziemi.'Ciekawe jak mocną głowę ma?' Miała na myśli ilość spożycia alkoholu, a nie o przywaleniu komuś puszką czy butelkę.

#27 2010-05-07 20:30:45

Alexis48

Moderator

Punktów :   

słysząc osobę wchodzącą do sklepu poczułam uderzenie w głowę
- Co za idiotka to rzuciła ?! (pytanie retoryczne) -Przez Ciebie to co dobre się skończyło! Zabiję Cię !! Bd jak tornado!
Wzięłam puszeczkę i wychlałam herbatkę, a następnie rzuciłam się na służącą. Wywracając ją na podłogę zaczęłam się bawić ...
Rozrywając jej ubranie jak barbarzyńca zaczęła ją milusio lizać po brzuszku szła w górę i dała jej French-Kissa

#28 2010-05-07 20:52:25

Ichi Konatsu

Administrator

Punktów :   

-Nic.odparła Usagowatej przewracając wzrok w drugą stronę,ciesząc się przy okazji ,za  nagrodę w formie pocałunku.
Widząc wyraz twarzy Saki zaczęła się śmiać i uciekać by ta jej nie dorwała,wskoczyła na kanapę z mocą Czarodziejki z Księżyca wyglebując się na podłogę gdyż skok był nie udany , nagle zauważyła że Saki rzuciła się na nią i zaczęła molestować.
-Kyaaa łaskocze!Przestań.
Czując jak Saki ją całuje zaczęła się wyrywać bo chciała się napić Sake.
-A tera oddać mi moją mamone za pićko gdyż nic nie jest za darmo Mwahaha.-wygłosiła tą zacną mowę ledwo dysząc z powodu leżenia na niej zdziczałej Saki.

#29 2010-05-07 21:52:46

Usagi

Administrator

Punktów :   

Zrobiła tylko zooonk i się brechtała.'Jak dzieciaczki!' Siedziała sobie w tych luźnych ciuchach i przyglądała jak Sa-chan molestuje Ishi.'Nio ładnie, ładnie.' Ziewnę. Była już trochę zmęczona. Pora późna, a ona cały dzisiejszy dzień spędziła na mrozie i tym podobne historie.
-Huh?-spojrzała zdziwiona na Ishi.-Myślałam, że Ty stawiasz-zrobiła smutną minkę.'Szlak nie mam hajsu...'-Cóż obawiam się, że jestem zmuszona, w takim wypadku oddać Ci to sake-rzuciła w jej stronę buteleczką. Znów ziewnęła.
-Dobra Wy się tu gwałćcie dzieci, a ja idę spać-zszedła z biurka i rzuciwszy na ziemię parę ciuchów, ułożyła się na nich wygodnie. Zwinięta  w kłębuszek zasnęła momentalnie i nie już jej nie obchodziło.

#30 2010-05-07 22:02:54

Alexis48

Moderator

Punktów :   

- Oddam Ci w naturze...
...kiedy mam Ci przynieść szyszkę ??
po zgwałceniu Ichi wstałam, ubrałam szlafroczek i położyłam się obok U. przytulając się do niej. Co za dzionek ? pomyślałam cały zwariowany ...
- Dobranoc! gwałt na noc ...

• Index
  •  » Yuri
  •  » Początkujący-Nasze Ułomności

Stopka forum

RSS